Secundair Onderwijs : Maximine

De gids neemt de leerlingen mee op wandeling doorheen de  indrukwekkende historische mijngebouwen. Je verkent de badzaal, de lampenzaal, de bezettingszaal en de schachtbok die de mijnwerkers gebruikten om in de ondergrond af te dalen.

 

Tip : Je kan ook de gratis educatieve game MaxiMine downloaden om je bezoek voor te bereiden. Dankzij een bijpassende leerkrachten- en leerlingenbundel is Maximine een interessante game. Het spel is gratis downloadbaar via de Appstore en Google Play. De bundels zijn gratis te verkrijgen door ons een mailtje te sturen.

 

Praktische info

 

  • Verplicht te reserveren: 011 42 15 52 of toerisme@beringen.be
  • Maximum 10 deelnemers per gids
  • Duur: 2 uur
  • Prijzen  : Leraren met lerarenkaart: gratis, kinderen : 4€ p.p. 15€ gidsvergoeding.
  • Mondmasker verplicht !

Dankzij een bijpassende leerkrachten- en leerlingenbundel is Maximine een interessante game. Gratis downloadbaar via de Appstore en Google Play. Speel het spel en breng nadien een bezoek aan het Mijnmuseum. Veel plezier !

Hier vind je alle downloadbare elementen. Er bestaat ook een ingevulde versie van de leerlingenbundel. Deze kan u ontvangen indien u ons contacteert via mail.

EDUCATIEVE BUNDELS
Blanco Maximine bundel leerlingen
Blanco Maximine bundel leerkrachten
Ingevulde Maximine bundel leerkrachten (per mail aan te vragen)

APPS
Google Play
AppStore

Achtergrondinformatie : Dit kadert binnen een platform getiteld CEGA: Cultureel-Erfgoed Games. CEGA is een kader voor educatieve (serious) games die een kennislink vormen tussen het roerend, onroerend en/of immaterieel erfgoed en het secundair onderwijs in Vlaanderen.

 

 

 

Facebooktwitter