Mijnzondagen

MijnzondagenTijdens de Mijnzondagen word je mijnwerker voor één dag!  Ontdek ruimtes die enkel tijdens de Mijnzondagen toegankelijk zijn voor individuele bezoekers en gezinnen.

Van maart tot en met oktober 2017 kan je elke eerste en derde zondag van de maand genieten van een unieke rondleiding door deze historische parel van Beringen ! Verken de badzaal, lampenzaal, bezettingszaal, schacht, ophaalmachinegebouw. Je maakt ook een uniek ritje in een authentieke mijntrein. Een extra pluspunt: reserveren is niet verplicht !

Praktisch: Aanbod geldig voor individuele bezoekers, om 11u en om 14 u, de duur van de rondleiding is 2 uur en reserveren is niet verplicht. Prijzen : Volwassenen 8 € / +60 jaar 7 € / kinderen 6 €. Data in 2017 :  5 maart, 19 maart, 2 april, 7 mei, 21 mei, 4 juni, 18 juni, 2 juli, 16 juli, 6 en 20 augustus, 3 en 17 september, 1 en 15 oktober.

Daarnaast kan je natuurlijk nog altijd het Mijnmuseum (9 zalen tellende tentoonstellingsruimte) en de ondergrondsimulatie toevoegen aan je bezoek. Prijzen en info vind je hier.

facebooktwitter