Mijnzondagen

MijnzondagenTijdens de Mijnzondagen word je mijnwerker voor één dag!  Ontdek ruimtes die enkel tijdens de Mijnzondagen toegankelijk zijn voor individuele bezoekers en gezinnen.

Op 15 oktober kan je genieten van de laatste Mijnzondag van Beringen. Geniet van een unieke rondleiding door deze historische parel van Beringen ! Verken de badzaal, lampenzaal, bezettingszaal, schacht, ophaalmachinegebouw. Je maakt ook een uniek ritje in een authentieke mijntrein en bezoekt de ondergrondsimulatie. Reserveren is niet verplicht ! Tijdig aanmelden bij de balie van het Toeristisch infokantoor Beringen is aangewezen.

Praktisch: Aanbod geldig voor individuele bezoekers. De tours starten stipt om 11u en om 14 u , gelieve ruim voor aanvang je ticket te kopen. De duur van de rondleiding is 2 uur en reserveren is niet verplicht. Prijzen : Volwassenen 8 € / +60 jaar 7 € / kinderen 6 €.

Daarnaast kan je natuurlijk nog altijd het Mijnmuseum (9 zalen tellende tentoonstellingsruimte)  toevoegen aan je bezoek (6€ voor volwassenen, 5€ voor senioren en 4€ voor kinderen van -12 jaar. Gratis voor kinderen onder 6 jaar).

facebooktwitter